Voor privacy projecten

Voor privacy consultancy

Voor privacy compliance

Voor privacy professionals

ID Privacy Professionals is een professionals arbeidsbemiddelaar op het vakgebied privacy. Wij richten ons volledig op het vakgebied privacy en vullen tijdelijke en vaste posities in bij onze opdrachtgevers. Wij leveren privacy consultants voor adviesopdrachten, voor het opzetten en uitvoeren van projecten of privacy audits, en kunnen tenslotte via een abbonnementsvorm een privacy specialist aan uw organisatie koppelen zodat u altijd en flexibel over een privacy specialist beschikt.
Door onze focus zijn we in staat zowel het privacyvakgebied als de arbeidsmarkt van privacyspecialisten te begrijpen en te volgen. Hierdoor kunnen wij snel de juiste privacy specialist zoeken èn vinden. Voor vaste en voor tijdelijke posities.

ID Professionals

ID Privacy Professionals is een onderdeel van ID Professionals. ID Professionals is een jonge, snelgroeiende arbeidsbemiddelaar van professionals op diverse vakgebieden. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in de bemiddeling van professionals in de risk en compliance markt en richten ons op sterk gereguleerde markten en organisaties. Wij gaan relaties aan met het oog op de lange termijn en willen begrijpen waar organisaties staan en behoefte aan hebben. Nu en in de toekomst. Alleen dan kun je de vertaling maken van behoefte naar de juiste professional.

Wilt u meer weten over ID Professionals, klik dan hier.